پیام رئیس کنگره

دوستان عزیز، پزشکان ، پرستاران و سایر پرسنل پزشکی

مایه مباهات است که به اطلاع برسانم که هشتمین کنگره بین المللی بنیاد قلب فارس با موضوع یک دهه پیشرفت در تشخیص ودرمان بیماریهای قلبی در اردیبهشت ماه سال ١٣٩٧ توسط بیمارستان کوثر برگزار خواهد شد.

این کنگره با همیاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و حمایت تعدادی از انجمن ها ی قلب و عروق داخلی و خارجی هر دو سال یک بار بر گزار میگردد و بخشهای مختلفی از این فیلد شامل کاردیو لوژی جنرال، اطفال ، تصویر برداری ، اکو کاردیو گرافی، الکترو فیزیولولوژی و جراحی و بیهوشی قلب را شامل میشود.

دست آوردهای این کنگره در طی سالهای برگزاری بسیار چشم گیر بوده و نقش مهمی در ارایه پیشرفتهای علمی در زمینه قلب و عروق بوده است .

این جانب  مایلم مراتب سپاس و تشکر خود را به همه همراهان و یاران این کنگره ، شرکت کنندگان در کنگره های سالهای قبل ابراز و برای بار هشتم از همه همکاران جهت شرکت در این رخداد علمی دعوت کنم .

مقدم شما عزیزان در یکی از زیباترین ماههای سال به شیراز مهد تمدن و فرهنگ و یاد آور تاریخ کهن پارس، شهر سعدی و حافظ و شهر نام آوران شعر و هنر ایرانی گرامی میدارم و امید وارم کنگره  این سال نیز همانند سالهای گذشته برای همه شما خاطره ساز باشد.

در پایان وظیفه خود میدانم از طرف کمیته علمی و اجرایی کنگره از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، انجمن قلب و عروق ایران، انجمن قلب و عروق آسیا-اقیانوسیه  ، انجمن جراحی قلب و عروق و قفسه سینه فرانسه، فدراسیون جهانی قلب و عروق،  انجمن بین المللی ام آر آی در پزشکی ،سازمان نظام پرستاری ، انجمن قلب پرستاران ایران، انجمن قلب اطفال،انجمن تکنولوژی گردش خون برون پیکری، بنیاد نیک ورزی شریان سپاسگزاری نمایم.

دستان با محبت شما گرامیان را برای همراهی و همدلی در این رویداد بزرگ علمی به گرمی می­­ فشاریم و حضور فعال و پر برکت شما را چشم انتظاریم.

به امید دیدار شما در هشتمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق

دکتر محمود تابنده